Behandlinger

Velkommen til hjemmesiden.


Vi tilbyder rígtige mange forskellige behandlinger:


Læs herund hvad enkelt behandling indebærer.Massage:


Hvorfor gå og have ondt? - når jeg kan hjælpe dig.


Hvis du feks.


•Har spændingshovedpine?

•Er stresset?

•Spændinger i musklerne?

•For mange affaldstoffer?

•Smerter i kroppen                Derfor er massage er så sundt!!!!

 

Hver gang dine muskler arbejder udskiller de mælkesyre og urinstof.

Det er affaldsstoffer, som naturligt ledes bort af blodbanerne og lymfesystemet.

Men ofte ophobes der flere affaldsstoffer end systemet kan klare, og du bliver øm, stiv og træt.


Når du får massage løsnes spændinger i musklerne og der sættes gang i blodcirkulationen og lymfesystemet, så ophobede affaldsstoffer transporteres væk og derfor får kroppens celler nyt ilt og næring som den har behov for.

Det virker afstressende og giver et større overskud til at klare hverdagen med fornyet energi. 

Chokolade massage:


Chokolade har en fantastisk beroligende effekt på huden.   Ved massage med chokolade bliver huden både blødgjort,  fugtet optimalt og stimuleret til at slappe af. Samtidig afgiver  chokolade en række sunde stoffer og indeholder bl.a. store     mængder endorfiner,  mineralske salte og A, E , F og H vitamine, som der findes i udtrækket og det udbedrer vitaminmangler i huden, forbedrer dens elasticitet og smidighed, beskytter mod for tidlig ældning og garanterer dyb hydrering. Planteceramider tætner overhuden og beskytter huden mod tørring. Chokoladeduften holder sig i lang tid efter at behandlingen er afsluttet


Det er en eksklusiv og forkælende oplevelse for krop og sjæl, som har fantastisk effekt på både fysikken og psyken. Chokoladen renser, beroliger og fugter huden, giver ny energi og gør huden blød, hvor huden får en fantastisk glød bagefter. Chokolade øger også kroppens naturlige produktion af endorfiner – lykkehormoner!!.


Behandlingen afsluttes med et bad.

 Mudder massage :
En mudderindpakning har en peelende og fugtgivende effekt. Mudder indeholder mange mineraler, der er gavnlige for tør hud, ømme muskler, stive led og dårlig blodcirkulation. Behandlingen afsluttes med et brusebad .Salt peeling :


Hvis du ønsker at gøre noget særligt for dig selv og samtidig få den mest fantastiske hud, så skal du helt sikkert prøve vores salt peeling. Behandlingen starter med en let massageindsmøring af aromatiske olier og fine saltkrystaller, som virker slibende på huden. Dette giver din hud en kur, der giver nyt liv, øger blodgennemstrømningen og fjerner døde hudceller, du vil få en fantastisk blød hud. Olierne fugter, plejer og blødgør huden, og denne behandling er ideel for tør hud.

Salten kommer selvfølgelig fra Læsø
Hot stone Massage :


Læg dig til rette, slip bekymringerne fri og få fornyet overskud og energi!


Hotstone massage er en beroligende afspændingsbehandling for krop og sjæl.


Behandlingen forgår ved hjælp af varme lavasten som du vimasseres du over hele kroppen sammen med aromatisk olier, der vil også ligge varme lavasten på specielle punkter på din krop, hvilket får dine infiltrationer i musklerne til at forsvinde. Du vil mærke, hvordan alle afspændingerne i dine muskler løsner sig, og du vil slappe så meget af, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand. Fysisk lindrende og mentalt  beroligende. Den helt rigtige kur mod stress og spændinger i kroppen.

Hotstone massage blev oprindelig udviklet af indianerne for flere hundrede år siden, som brugte den terapeutisk. I dag bruges denne massageform som wellness massage og anvendes med henblik på afspænding og ren forkælelse.
Herball Balls Massage

Massage med Pindas Herball Balls er en holistisk massage,der opfylder behovene i væv, hud,kroppen og sindet kombineret med en vidunderlig massage.

Massada Pindas er urte poser, der indeholder lægeplanter, urter og ædelstene fra bla. havet, hvis varme stråler arbejder dybt, som infrarøde stråler.

Lindre fysisk og psykisk stress

Forbedre kroppens reaktioner

Unblocks spændinger, Klarer sindet

Forbedre humøret og sindstilsstand

Forbedre nervesystemets evne til at bekæmpe stress

Væskeophobninger (lymfeødem), Udskiller toksiner , Reducerer urinvejsinfektioner, mild vanddrivende og afførende.

Pindas stimulerer optagelsen af aktive ingredienser til de dybeste væv.

Der bruges Niauli Essential Olie som er en hydrerende olie +

Vervain Aromatic Olie er rig på antioxidanter,flerumættende fedtsyrer,linolsyre,oliesyre og vitamin A og E +

St. Johns Wort Urt er rig på Perikon som er anerkendt for dens opløftende og Antidepressive virkning.
Bamboo Massage:


Bamboo Behandling reducerer spændinger,   stimulerer sanserne, reaktiverer cirkulationen,  former figuren og udjævner huden.

På grund af sin drænende, afslappende og beroligende effekt er det en behandling som er ideel for sportsfolk.

Bamboo bio-ekstrakt, er en naturlig anti-age og giver elasticitet, tone og en silkeblød, jævn og strålende udseende til huden.

En massage, der går i dybden, efterlader kroppen naturlig træt og med en følelse af velvære.


Zoneterapi FDZ:

Vi mennesker er en sammensat organisme.


Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance.

Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed.

Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen.

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen.

Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes reflekszone.Hvis der er ømhed i en reflekszone, kan det skyldes, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed genoprette kroppens balance. Reaktionerne kan være forskellige. Enhver reaktion hænger sammen med en bedre balance og almentilstand.


 

Nogle typiske reaktioner kan være:


•Afslappethed, træthed og dyb søvn

•Øget vandladning

•Grumset mørk urin

•Øget tarmfunktion

•Ændring af afføringsmønster

•Udskillelse af sekret gennem næse og svælg

•Gamle skavanker, som ikke tidligere er blev kureret, kan blusse op

•Humørsvingninger

     


Disse reaktioner skal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et bevis på, at behandlingerne giver resultat, og at bedring er på vej.
Doktorfisk:

Doktor fisk, også kaldet Garra Rufa fisk, stammer oprindeligt fra en lille by i Tyrkiet der hedder Kangal. Det siges at en hyrde for flere hundrede år siden ville slappe af i det varme vand da han blev ”angrebet” af de mange fisk. Han opdagede at fiskene havde en helbredende virkning på hans skindproblemer. Vandet er ca. 35-40 grader varmt så plankton og anden vegetation har svært ved at vokse der. Det er derfor en velkommen fornøjelse for Garra Rufaen, når der kommer mennesker for at bade så de kan få sig et måltid.


Det er siden hen blevet en glæde for mange patienter med bl.a psoriasis, akne, eksem, børneeksem, hår hud med mere. Fiskene har ingen tænder men et meget effektiv sug, så de ikke beskadiger det raske hud. Man skal passe på at det er den ægte Garra Rufa, da efterligningerne har tænder. Den ægte Garra Rufa har desuden et sekret,  Dithanol, som giver sundere celler som ikke har behov for at producere flere celler som ved psoriasis.


Fiskene giver desuden en behagelig form for micro massage, fjerner neglebånd på finger/tæer samt hård hud.  Så selv om man ikke har nogen hudproblemer, er det en behagelig og sjov wellness oplevelse


.

Regler som bør følges inden behandling af doktorfisk


VIGTIG INFORMATION


Fiskene tåler ikke steorider/cortison.


Bruger du dette i forbindelse med en hudlidelse, er det vigtigt at det følgende bliver overholdt:


7 dage inden behandling, må der ikke anvendes cortisonholdige præperater på de hudområder, der kommer i kontakt med fiskene.


Har du åbne sår, kan vi desværre ikke tilbyde behandling


Lider du af Sukkersyge type 1 , Aids/ hiv eller leverbetændelse kan vi desværre ikke tilbyde behandling.


Inden behandlingen må du ikke bruge sæbe og cremer med parfume, da fiskene ikke kan tåle det.


Smykker,  neglelak  og lignende skal fjernes inden behandlingen.


. Jo flere døde hudceller du har, jo mere interesserede er fiskene. Det er derfor vigtigt at du inden en Garra Rufa behandling ikke på forhånd selv fjerner døde hudceller, da fiskene, så ikke er interesserede i dig, da de jo så ikke får noget at spise.


Du starter med et fodbad.


Behandling med Doktorfisk (Garra Rufa)


Det gør ikke ondt, men det kan kilde mens fiskene fjerner døde hudceller, hård hud m.m.


Mens doktorfisken arbejder udskiller den et lindrende enzymholdigt sekret.


Verden over er doktorfisken kendt for sin gode effekt på f.eks. psoriasis- og eksem ramte hudområder.


Man skal ikke tørre sig kraftigt med håndklæde må meget gerne dryppe af, da Garra Rufaen  har et enzym i munden som er med til at blødgøre, heling effekt  og give en sundere hud


Efter hver behandling  er det godt at smører dig godt ind i en fed creme, vi bruger en slags men du kan  selv medbringe en , da det er en smagssag, hvilket produkt der foretrækkes. Vi kan også tilbyde at sælger en lotion, som vi har gode erfaringer med og som er særdeles hudvenlig..


Drik rigeligt med vand i løbet af dagen, da en fisketerapi er med til at sætter turbo på udrensningen af kroppen.
Detox Foot Spa: 


Udrensning af affaldstoffer og giftstoffer via fødderne,  tilførrer energi og udrenser på en behanling og effektiv måde.

Alt for mange mennesker glemmer at gøre noget godt for sig selv !!! brug ½ time om ugen på noget godt og mærk hvordan du får det bedre.

Fødderne bærer os gennem livet og alt for mange gange glemmer at passe på dem.

Vi har ca. 2000 porer under hver fod, som vi renser ud igennem, men de færreste bruger ikke tid på et fodbad.

Vores Detox spa fodbad slår 2 fluer med et slag fordi du sidder med fødderne i et fodbad med en detoxspole nede i vandet. Du renser ud i kroppen og giver dig velvære.

Afgiftning er kroppens naturlige proces for at bortskaffe eller neutralisere affalds- og giftstoffer via leveren,galdeblæren, nyren,urinen,afføringen,udånding og sveden.
Trio-Lipo Ultratone

Få en stram og slank figur med en TRIO LIPO slankebehandling hos Brinckmand`s Body Care.


TRIO LIPO er en 3-i-1-behandling med ultralyd, detox og muskelstimulation.


Behandlingen fjerner uønskede fedtdepoter og cellulite og afsluttes med en toning af dine muskler.


I modsætning til et kirurgisk indgreb er TRIO LIPO  både billig, smertefri og har et øjeblikkeligt resultat.


Endvidere kan det bruges til mange andre ting så som inkontinent, genoptræning af f.eks. en sportsskade.

 


Øreakupunktur:


Hele menneskekroppen afspejler sig i øret på samme måde som på fødderne ved zoneterapi.

Øreakupunktur kan egentlig kaldes 'mikrozoneterapi' da principperne for diagnose og behandling er de samme som for zoneterapi.

Kroppen og organerne afspejles i øret. Derfor er det muligt enkelt og effektivt at behandle ubalancer i kroppen ved hjælp af øreakupunktur.

Zoner der relateres til hele kroppen, findes på ørets for- og bagside. Øreakupunktur har som behandlings­form været kendt i århundreder og tager sit udgangspunkt i menneskets balance.

Når sygdom eller ubalancer opstår i kroppen, vil der i øret opstå ømme trykfølsomme punkter, der refleksmæssigt svarer til sygdommens placering.

Til behandlingen anvendes enten traditionelle - meget tynde - akupunkturnåle, eller små "permanåle", der isættes det aktuelle sted. Permanålene bliver siddende til de selv falder ud.

Bindevævsmassag:


Denne unikke dybdemassage løsner spændinger og aktiverer kroppens naturlige heling.

Der bliver løst op i alle 3 hudlag hvor der bla. kan være dannet vakuum mellem hudlagene så man ikke kan komme af med sine affaldsstoffer endvidere løsner ømme punkter ved at arbejde med bindevævshinden, som ligger uden om musklen og hver eneste muskelfiber.

Behandling forgår med Sugekopper

Er en meget eftektiv massageform.
Kostvejledning:


Jeg har erfaring inden for flere områder da min uddannelse er relativt bred.

Jeg kan bl.a. hjælpe med gode råd i forhold til vægttab.

Har du brug for ideer til at komme igang med et vægttab kan jeg hjælpe.  Har du svært ved at komme igang fordi du samtidig har et stresset kan jeg måske give et par lette, gode råd med på vejen.
Naturprodukter:


Homøopatiske / antroposofisk Medicin

Homøopatisk medicin

Er rytmisk potenserede lægemidler, stærkt fortyndede ud fra substanser fra mineral-, plante- og dyreriget. Virkningen som medicin ligger ikke i > stoffet<, men i >kræfterne<, der frigøres under potenseringen.


Antroposofisk medicin

Er en videreførelse og udvidelse af homøopatien. Gennem et stærkt udvidet menneskebillede er grundlaget for en ny bevidst lægekunst blevet skabt.

I Tyskland har de antroposofiske lægemidler stor udbredelse, og der er tre store hospitaler ( bl.a. Herdecke-hospitalet )


Nye tider skaber nye mennesker og nye sygdomme.

Derfor er der også brug for nye mediciner, og det er de opgave firmaer prøver at tage del i som laver og forhandler homøopatiske medicin.


Homøopatien har bevist sin styrke og uskadelighed gennem mere end 200 år.

Millioner af mennesker har i tidens løb fået homøopatisk medicin og oplevet dens gode virkninger.

Et tusindtal af læger anvender i dag homøopati.


I bl.a. Tyskland, England og Frankrig findes en del store homøopatiske lægemiddelfirmaer og homøopatiske hospitaler.


Homøopatisk medicin er på verdensbasis den mest solgte efter den syntetiske medicin.


Det helt specielle ved homøopatien er terapeutisk set, at den har mulighed for at virke direkte ind i det sjælelige og åndelige område, hvor langt de fleste sygdomme har deres udspring.


Både pulvere og flydende mediciner er fremstillet i håndpotensering og håndtrituration. Udgangssubstanserne kommer i homøopatien fra plante-, mineral- og dyrerige. De udvælges med stor omhu og de fleste mineraler fremstilles udfra krystaller eller andre naturlige forekomster i naturen.


 
Og meget mere ...


Kontakt os på 28 40 14 88.

 Går du har ondt?

  • Går du og har ondt ?
  • Har du spændingshovedpine?
  • Er du stresset?
  • Spændinger i musklerne?
  • For mange affaldstoffer i kroppen?
  • Konstant smerter?


Vi kan hjælpe dig...

Copyright © Brinckmands BodyCare